Dubrovačka gastro kvaliteta
Dubrovačka gastro kvaliteta
Objavljeno: 07. 02. 2010. , Ažurirano: 13. 07. 2016.
Ciljevi projekta - Kako bi gastronomija grada Dubrovnika i okolice postala prepoznatljiva pokrenut je projekt Dubrovačka gastro kvaliteta s ciljem trajnog podizanja kvalitete dubrovačke ugostiteljske ponude kroz stimuliranje i unapređivanje tradicionalnih gastronomskih vrijednosti.
Kako bi gastronomija grada Dubrovnika i okolice postala prepoznatljiva pokrenut je projekt Dubrovačka gastronomska kvaliteta s ciljem trajnog podizanja kvalitete dubrovačke ugostiteljske ponude kroz stimuliranje i unapređivanje tradicionalnih gastronomskih vrijednosti.
I ove godine su najboljim ugostiteljskim objektima u Dubrovniku i njegovoj okolici dodjeljene oznake Dubrovačke gastro kvalitete.
Želja je sudionika u projektu uključiti se u europske i svjetske gastronomske tokove te afirmirati kvalitetne proizvode i usluge kao prepoznatljivosti Dubrovnika i Dubrovačko – neretvanske županije.
Partneri:
- Grad Dubrovnik
- Županija Dubrovačko- neretvanska
- Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije
- Županijska komora Dubrovnik
- Udruženje Obrtnika Dubrovnika
- TZ Grada i TZ Županije Dubrovačko-neretvanske