O županijskoj komori Čakovec

Županijska komora Čakovec trajno je na raspolaganju svojim članicama  pružanjem rješenja za njihove gospodarske probleme, te dostavljanjem informacija na njihove upite u cilju sklapanja poslovne suradnje u zemlji i inozemstvu, čime utječe na poticanje gospodarskog rasta i razvoja na županijskom području, vodeći računa o zajedničkim međusobno usklađenim ciljevima i jedinstvenim gospodarskim interesima. Radi što bolje poslovne suradnje, te promocije međimurskog gospodarstva, ŽK Čakovec organizira nastupe međimurskih gospodarstvenika na brojnim sajmovima raznih branši u Hrvatskoj i u inozemstvu.

U Županijskoj komori Čakovec formirano je 8 strukovnih grupa u kojima je zastupljena tekstilna industrija, građevinarstvo, metalna industrija, trgovina, turizam, promet, drvna industrija i poljoprivreda, te kroz takva udruženja komora pomaže gospodarstvenicima da kontinuirano ističu svoje probleme, a isključivo one nastale utjecajem vanjskih faktora na njihovo poslovanje, te da se uz pomoć odgovarajućih institucija i državnih tijela i riješe.

Županijska komora Čakovec pruža usluge izdavanje ATA karneta, koji se od studenog 2007. godine ovjeravaju u ŽK Varaždin, bavi se izdavanjem certifikata o porijeklu robe, te dopusnica za prijevoznike u međunarodnom cestovnom prijevozu. U svrhu poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Županijska komora Čakovec organizira edukacije na aktualne teme za članice. Uza sve to, jedan od aktualnijih i sve traženijih poslova jest savjetovanje o primjeni ISO normi, te poboljšanje kvalitete proizvoda i usluga itd.

 

Contacts

  • Županijska komora Čakovec Adresa: Ivana Gorana Kovačića 2 40000 Čakovec Email: hgkck@hgk.hr Tel: +385 40 311 160 Tel 1: +385 40 311 165 Fax: +385 40 311 161 predsjednik: Mladen Križaić direktorica: Dijana Krnjak
  • Županijska komora Čakovec Tel: +385 40 311 160 Email: hgkck@hgk.hr