Varaždin: Prijavite se za akciju Kupujmo hrvatsko
11.07.2012

Hrvatska gospodarska komora i ove godine nastavlja svoju akciju „Kupujmo hrvatsko“ u 21 hrvatskom gradu, gdje će organizirati prigodne događaje i prodaju hrvatskih proizvoda od svibnja do rujna 2012. godine.

Akcija će se u Varaždinu održati u subotu, 8. rujna 2012.

od 9.00 do 13.00 sati na Franjevačkom trgu!

Ukoliko se želite uključiti u akciju molimo Vas da popunite prijavni obrazac te nam ga najkasnije do 5. svibnja dostavite na telefaks 042/405-401 ili na email: sstiber@hgk.hr.

Akcija Hrvatske gospodarske komore „Kupujmo hrvatsko“ počela je još 1997. godine sa željom da se prepoznaju, označe i izdvoje kvalitetni

hrvatskih proizvodi. Takvim su se proizvodima počeli dodjeljivati znakovi „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“. U sklopu projekta vizualnog označavanja počela je i akcija „Kupujmo hrvatsko“, koja je do danas poprimila razmjere sveobuhvatne nacionalne akcije s velikim gospodarskim i društvenim značenjem u cilju nacionalne homogenizacije strateških gospodarskih interesa zemlje te podizanja nacionalne svijesti o vlastitim vrijednostima.

Također se nastavlja projekt „Vrijedne ruke“ čiji je cilj prepoznati i promicati rad malih poduzetnika koji stvaraju nove proizvode čija kvaliteta i inovativnost doprinose održavanju tradicije i očuvanju kulturne baštine, te stvaranju identiteta hrvatskog proizvoda.

Svrha akcije je promocija kvalitetnih hrvatskih proizvoda, pri čemu se želi utjecati na svijest hrvatskih građana o važnosti proizvodnje i kupnje kvalitetnih domaćih proizvoda i postupno izgrađivati saznanje da trošenjem domaćih proizvoda doprinose očuvanju industrijskih kapaciteta i radnih mjesta u Hrvatskoj, a time zasigurno i sigurnijoj budućnosti sadašnjih i budućih naraštaja.

Adresa

Hrvatska, Franjevački trg Varaždin Varaždin

Kontakti
Snježana Štiber
Stručni suradnik
Tel: 042/405-491
sstiber@hgk.hr
Lokacija
Franjevački trg Varaždin
Varaždin Hrvatska
Prateći dokumenti
  • Prijava - Kupujmo hrvatsko
    Prijavni obrazac za sudjelovanje u akciji “Kupujmo hrvatsko” i “Vrijedne ruke” u 2012. godini