Europski dani kulture (Czestochowa – Varaždin)

od 31.08.2012 do 02.09.2012
PRIJAVE DO: 20.07.2012

U poljskome gradu Czestochowi (Šleska županija) od 31.08. – 02.09.2012.g. održani su Europski dani narodne kulture.
U subotu 1.9.2012. godine održan je Poljsko-hrvatski gospodarski i kulturni forum te gospodarski susreti i poslovni razgovori s poljskim tvrtkama s područja Czestochowe i Šleske regije.
Predstavnici poljskih tvrtki među kojima Poljski drvni klaster (Polish Wood Cluster) – Agencija za razvoj poduzetništva, KPPD – Szczecinek S.A., EKOPRODUKT Marek KubaraRegionalna trgovinska i industrijska komora u Czestochowi, BMC Sp. z o. o. (transport na području EU, Rusije i  Turske konzalting, privlačenje sredstava iz europskih fondova za financiranje investicija, savjetovanje, obuke, priprema dokumentacije za podnošenje zahtjeva za sredstva), SOLAR-PRO SP. Z. O.O., Cluster ECO ENERGIA, Turistička agencija SZAR,Turistička agencija Almatur, Turistička zajednica Czestochowe i predstavnici Specijalne gospodarske zone u Czestochowi su sudjelovali u poslovnim razgovorima s predstavnicima naših tvrtki.

Predstavili smo cjelokupno varaždinsko gospodarstvo, a u razgovorima su sudjelovali predstavnici slijedećih tvrtki iz Varaždinske županije:

TTI d.o.o.,
DRVNI CLUSTER SJEVEROZAPADNE HRVATSKE i
EUVITA CLUSTER.

Organizatori
Organizator
Regionalna industrijska i trgovinska komora iz Czestochowe
Kontakti
Božica Šantek
Stručni suradnik
Tel: 042/405400
bsantek@hgk.hr
U poljskome gradu Czestochowi (Šleska županija) od 31.08. – 02.09.2012.g. održavaju se Europski dani narodne kulture koji tvrtkama Varaždinske županije omogućuju predstavljanje i promociju enogastronomije i drugih proizvoda u Poljskoj, a ujed...
Lokacija
Czestochowa (Šleska županija) Poljska
Prateći dokumenti