Sisačko-moslavački gospodarstvenici na 3. međunarodnom sajmu brodske opreme

od 17.10.2012 do 20.10.2012

Županijska komora Sisak organizirala je i financijski potpomogla nastup četiri sisačko-moslavačka poduzeća na 3. međunarodnom sajmu brodske opreme PULA BOAT FAIR od 17. do 20. listopada u Puli.
Na izložbenom prostoru ŽK Sisak od 18 kvadratnih metara svoje proizvodne programe i mogućnosti predstavili su Brodocentar Sisak d.o.o., Reful Marine d.o.o., Montažer-Smola d.o.o. i Aurora Energetika d.o.o. Poduzeća su predstavila svoje proizvode i usluge u djelatnostima metaloprerade, plastike te proizvodnje strojeva i uređaja.
Sajam brodske opreme organizirala je HGK Županijska komora Pula na novoj lokaciji u Marini Veruda. Ove godine ponuda sajma je proširena vezovima u moru i suhim vezovima na kopnu. Na sajmu su prezentirane različite grupe proizvoda jer nautička djelatnost odnosno opremanje plovila zahtjeva veliki broj različitih proizvoda.
Na sajmu je nastupilo 120 izlagača iz 11 zemalja, na površini od 2.000 kvadratnih metara u šatorima te 10.000 kvadratnih metara izvan šatora i u moru (20 posto više u odnosu na 2011. godinu). Sajam je obišlo 5.000 posjetitelja, čak 40 posto više nego prošle godine.
U okviru sajma održani su Međunarodni poslovni susreti (B2B, Project Cluster Club) koji su okupili predstavnike 171 gospodarskog subjekta iz 8 zemalja. Predstavnici sisačkog Brodocentra d.o.o. sudjelovali su u poslovnim susretima te obavili razgovore s 14 potencijalnih partnera.
Izlagači iz Sisačko-moslavačke županije, ostali izlagači, organizatori i posjetitelji izrazili su zadovoljstvo ovogodišnjim sajmom.

Organizatori
Organizator
ŽK Sisak
Kontakti
Miloš Bjelajac
viši stručni suradnik
Tel: 044/510 028
mbjelajac@hgk.hr
HGK Županijska komora Sisak organizira i financijski potpomaže nastup sisačko-moslavačkih tvrtki na 3. međunarodnom sajmu brodske opreme PULA BOAT FAIR, koji će se održati od 17. do 20. listopada u Marini Veruda u Puli. Na izložbenom prostoru...
Lokacija
Marina Veruda
Pula