Predavanje: Suvremeno upravljanje mljekarskim farmama uz pomoć novih tehnologija

17.10.2012

U HGK-ŽK Osijek organiziran je gospodarski skup za proizvođače mlijeka koji bi mogli, pomoću aplikacija osječke tvrtke „Farmeron“ poboljšati proizvodnju.

Predstavljanju su bili nazočni proizvođači mlijeka s obiteljskih gospodarstava i predstavnici proizvođača mlijeka s Belja, Žita, Osatina grupe kao i predstavnici Hrvatske poljoprivredne komore, koja je ujedno i suorganizator skupa.

Aplikaciju tvrtke Farmeron trenutačno koristi 910 farmera u 14 zemalja svijeta. U Farmeronu radi 14 djelatnika na dvije lokacije u Osijeku i SAD-u.

Aplikacija farmerima osigurava da svakog trenutka na jednom mjestu imaju sve podatke o životinjama, ishrani, reprodukciji, mužnji i proizvodnji.

U Hrvatskoj još uvijek ima malo korisnika aplikacije, a pretežno je riječ o srednjim i velikim farmama. Cijena aplikacije je od 2 -4,5 kuna po grlu mjesečno, a dostupna je preko računala i mobitela.

U tijeku je aplikacija za ratarsku proizvodnju te svinjogojstvo.

Organizatori
Organizator
Suorganizator
HGK Županijska komora Osijek
Kontakti
Ernest Nad
Tel: 031/223-890
enad@hgk.hr
Hrvatska poljoprivredna komora i tvrtka Farmeron u suradnji s HGK ŽK Osijek  organiziraju predavanje na temu „Suvremeno upravljanje mljekarskim farmama uz pomoć novih tehnologija“. Predavanje će biti održano 17. listopada 2012. godine u ŽK ...
Lokacija
Europske avenije 13
Osijek