Predstavljanje projekta Zadar Outdoor Festival zadarskim ugostiteljima

Vrijeme održavanja: 12.12.2017.

U utorak, 12. prosinca, u 10 u Županijskoj komori Zadar, na adresi Špire Brusine 16, u sali za sastanke, na drugome katu zadarskim ugostiteljima predstavit će se drugo izdanje manifestacije Zadar Outdoor Festival koja će se održati od 11. do 13. svibnja 2018. godine.

Na sastanak su pozvani predstavnici zadarskih restorana, strukovnih udruženja, Obrtničke komore i Udruženja obrtnika Zadar, a projekt će im uime organizatora predstaviti Iva Bencun iz tvrtke Zadar Outdoor d. o. o. Namjera je sudionicima predstaviti projekt te im predložiti suradnju u njemu.

Zadar Outdoor Festival je sportsko-natjecateljska manifestacija prvi put održana u travnju 2017. godine na području Zadra i okolice. Pokrenulo ju je nekoliko zadarskih turističkih agencija i tvrtki radi brendiranja događaja kao vrhunskog proizvoda koji se može plasirati na tržištu te posljedično produljiti turističku sezonu, povećati potrošnju i brendirati zadarsku regiju kao destinaciju za aktivni odmor.

S obzirom na to da su inicijativu za organizaciju događaja pokrenule tvrtke aktivne članice Strukovne skupine turističkih agencija pri Županijskoj komori Zadar, HGK im od samog početka pruža podršku u realizaciji projekta.

Poziv

Više informacija o Zadar Outdoor Festivalu.

Kontakti

  • Maša Jurin Viši stručni suradnik Tel: +385 23 643 194 Email: mjurin@hgk.hr