Održana stručna predavanja u sklopu 22. Viroexpa

HGK
Prorektor Sveučilišta u Zagrebu Tonći Lazibat održao je predavanje o sustavu kvalitete
Vrijeme održavanja: 25.02.2017.

Županijska komora Virovitica, u sklopu 22. Viroexpa, međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, održanog u Virovitici, 24. – 26. veljače, organizirala je četiri stručna predavanja iz područja ekonomije i poljoprivrede, za članove poslovne zajednice i ostale zainteresirane.

Predavanja su održana u subotu, 25. veljače, u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici i bila su izuzetno posjećena.

Dario Lasić iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" iz Zagreba održao je predavanje Problemi označavanja meda i ostalih pčelinjih proizvoda. Cilj predavanja bio je proizvođačima meda i pčelinjih proizvoda ukazati na probleme i približiti zahtjeve Europske unije i nacionalne propise Hrvatske prilikom označavanja njihovih proizvoda.                     

DSC09914.jpg
Predavanje Daria Lasića s Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"; Izvor: HGK.

Nikola Knego s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održao je predavanje Odnos cijena u klasičnoj i elektroničkoj B2C trgovini. Kako je elektronička trgovina relativno novi kanal prodaje, predavanje je imalo cilj ukazati na razlike između elektroničke trgovine business-to-consumer i klasične trgovine.                     

DSC09934.jpg

Predavanje Nikole Knege s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u sklopu sajma Viroexpo; Izvor: HGK.


Prorektor Sveučilišta u Zagrebu Tonći Lazibat održao je predavanje Implementacija sustava kvalitete prema normi ISO 9001:2015. Objasnio je zahtjeve norme, što treba napraviti da bi se ovaj sustav kvalitete uveo u jednu organizaciju te koje su njegove prednosti.

Dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Lajoš Žager održao je predavanje Mjerenje zaduženosti poslovnog subjekta. Tema je izuzetno zanimljiva u uvjetima u kojima danas poslujemo, a vezana je uz područje računovodstva, posebice analizu financijskih izvještaja i razmatra strukturu bilance, rekao je Žager.

DSC09964.jpg

Predavanje dekana Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Lajoša Žagera; Izvor: HGK.

Kontakti

  • Andrea Henrieta Poslek Viši stručni suradnik Tel: +385 33 618 045 Email: aposlek@hgk.hr