Strukovna grupacija posrednika u prometu nekretnina izabrala novo predsjedništvo

Vrijeme održavanja: 22.03.2017.

Na izbornoj sjednici Strukovne grupacije posrednika u prometu nekretnina pri ŽK Split, koja je 22. ožujka održana u splitskoj Komori, izabrano je novo predsjedništvo Grupacije za sljedeće četiri godine.

Za predsjednicu Grupacije ponovno je izabrana dosadašnja predsjednica Jasminka Biliškov (Biliškov nekretnine d. o. o.), dok su za njene zamjenike izabrani Anita Buškulić (Nekretine Anita Tim d. o. o.), Ervin Poljaković (Plexus d. o. o.) i Marko Plazonja (Nekretnine Lav-promet d. o. o.).

Direktorica ŽK Split Vesna Friedl govorila je o aktivnom radu ove grupacije od njezina osnutka 2007. godine do danas te značajnom doprinosu pri donošenju propisa koji reguliraju djelatnost posredovanja u prometu nekretnina.

Zahvalila je dosadašnjem predsjedništvu na radu i suradnji, napomenuvši kako je taj rad volonterski, no važan za dogovaranje aktivnosti i rješavanje problema povezanih s poslovanjem nekretninama u RH.

20170322_124657.jpg

Direktorica ŽK Split Vesna Friedl, predsjednica Grupacije Jasminka Biliškov, zamjenici Anita Buškulić, Ervin Poljaković i Marko Plazonja

Kontakti

  • Ines Budrović, dipl. oec. stručna suradnica Tel: +385 21 321 166 Email: ibudrovic@hgk.hr