Osnovana Strukovna grupacija upravljanja zgradama pri ŽK Split

Vrijeme održavanja: 24.04.2017.

U Županijskoj komori Split 24. travnja Strukovna je grupacija upravljanja zgradama održala svoju osnivačku sjednicu, putem koje članice mogu lakše rješavati probleme u poslovanju, predlagati mjere za njihovo otklanjanje, unaprjeđivati međusobnu suradnju te usklađivati i promicati zajednički interes, a sve to radi pružanja što bolje usluge u svom poslovanju znatnijim podizanjem svijesti o važnosti ove djelatnosti, uz što je moguće kvalitetniju poslovnu suradnju s ministarstvima i drugim nadležnim tijelima.

Sudionici sjednice usvojili su Poslovnik o radu Strukovne grupacije upravljanja zgradama Županijske komore Split i izabrali predsjednika i zamjenike predsjednika strukovne grupacije.

Za predsjednika strukovne grupacije izabran je Marko Šundov, direktor tvrtke Stano-uprava d. o. o., a za zamjenike su izabrani Toni Šoljan iz tvrtke Tehnoplast d. o. o. i Mirko Katić, direktor tvrtke Stambeno gospodarstvo Makarska d. o. o.

Na sastanku su usuglašene smjernice i način rada strukovne grupacije te dogovoren sljedeći radni sastanak za kraj svibnja.

Kontakti

  • Mladen Buljan, dipl.oec. viši stručni suradnik Tel: +385 21 321 154 Email: mbuljan@hgk.hr