ŽK Sisak: Poziv na seminar Nabavom do konkurentnosti u 7 koraka

Vrijeme održavanja: 25.10.2017.

Besplatni seminar Nabavom do konkurentnosti u 7 koraka održat će se u srijedu, 25. listopada u 9 sati u Županijskoj komori Sisak, Kranjčevićeva 16.

Cilj je seminara prikazati na koji način poduzeća mogu unaprijediti svoju tržišnu poziciju i povećati konkurentnost putem iskorištavanja potencijala nabave, kako nabava pridonosi održavanju konkurentske pozicije tvrtke te kako nove tehnologije utječu na stvaranje dodatne vrijednosti u nabavi.

Implementacijom e-nabave i e-aukcije u procese nabave ostvaruju se uštede u nabavi od 5 do 20 posto, ovisno o djelatnosti. Taj postotak se primjenjuje na troškove poduzeća koji se ostvaruju funkcijom nabave, a koji u većini tvrtki u današnje vrijeme čine više od 50 posto ukupnih troškova poslovanja.

Seminar je namijenjen direktorima, menadžerima, čelnim osobama u poduzećima, voditeljima i zaposlenicima u odjelima nabave, a vodit će ga predavači Helena Popović Petrušić i ovlašteni revizor Andreja Švigir.

Svim polaznicima seminara predavači pružaju besplatnu uslugu provedbe jedne e-aukcije. 

Program seminara nalazi se u pratećim dokumentima. Zainteresirani za seminar mogu se prijaviti online prijavnicom, Senadi Prpić, na telefonski broj 044/524-114 ili na elektroničku adresu: sprpic@hgk.hr.

Kontakti

  • Senada Prpić viša stručna suradnica Tel: +385 44 524 114 Email: sprpic@hgk.hr