U Kninu održana radionica o zaštiti okoliša i očuvanju prirode

Vrijeme održavanja: 31.03.2017.

U Hrvatskoj gospodarskoj komori u Kninu 31. ožujka održana je radionica o zaštiti okoliša i očuvanju prirode te o odgovornom gospodarenju otpadom realizacijom projekta Centra za gospodarenje otpadom (CGO) Bikarac. Radionica je održana za predstavnike trgovačkih društava, jedinica lokalne samouprave i nevladinih udruga u sklopu projekta Usluge vidljivosti i usluge marketinga za projekt uspostave cjelovitog i održivog sustava gospodarenja otpadom u Šibensko-kninskoj županiji.

Radionica je okupila više od 30 gospodarstvenika, udruga, predstavnika Grada Knina i lokalne komunalne tvrtke. Predavanje o važnosti projekta CGO Bikarac za očuvanje okoliša i zdravlja stanovnika Šibensko-kninske županije održali su stručnjakinja za gospodarenje otpadom Sanja Kalambura i direktor Bikarca Robert Podrug

Nakon održane prezentacije, samostalna umjetnica Jadranka Hlupić Dujmušić održala je kreativnu radionicu s predstavnicima nevladinih udruga o tekstilnom otpadu. Sudionici su na radionici koristili industrijske materijale, odnosno otpadne tkanine, recikliranu tkaninu, otpadnu kožu iz autoindustrije i drugi tekstilni otpad te su uz pomoć toga stvarali prava mala umjetnička djela.

Zaštita okoliša_Knin1.jpg