Želite li upoznati nove poslovne partnere u Belgiji?

Pixabay
Vrijeme održavanja: 17.10.2017. - 19.10.2017.   /   Rok prijave: 18.09.2017.
Pridružite se delegaciji hrvatskih tvrtki koja će u listopadu posjetiti Belgiju

Tvrtka ste iz sektora proizvodnje hrane ili pića ili se bavite razvojem digitalnih tehnologija? Želite intenzivirati svoje poslovanje na tržištu Belgije? Prijavite se za sudjelovanje u delegaciji hrvatskih tvrtki koje će od 17. do 19. listopada 2017. posjetiti Belgiju.

Tijekom posjeta, u Trgovinskoj komori Bruxellesa 18. listopada 2017. održat će se događanje MEET CROATIA u okviru kojeg će se hrvatske i belgijske tvrtke upoznati s aktualnim gospodarskim trendovima u dvjema zemljama s naglaskom na sektoru hrane i pića te digitalnih tehnologija. Nakon plenarnog dijela događanja, za hrvatske tvrtke bit će organizirani individualni poslovni sastanci s belgijskim tvrtkama.

Sljedeći dan, 19. listopada, hrvatske tvrtke iz IT sektora moći će sudjelovati na jednom od vodećih događanja u Belgiji u području digitalne industrije DIGITAL FIRST 2017, dok će za hrvatske tvrtke iz prehrambenog sektora biti organiziran posjet trgovinama.

Više informacija o samom posjetu, događanjima koja će biti organizirana za hrvatske tvrtke te načinu prijave, dostupno je u priloženom dokumentu. Prijaviti se možete online na engleskom jeziku na sljedećoj poveznici http://cro-bel2017.talkb2b.net/.

Kontakti

  • Andrea Petrić viša stručna suradnica, Pododjel za europska tržišta Tel: +385 1 456 1784 Email: apetric@hgk.hr