Izvor: Pixabay

Zajednička tematska sjednica Strukovne skupine prehrambene industrije i autohtonih proizvoda HGK ŽK Rijeka i Strukovne skupine ribarstva, akvakulture i prerade ribe HGK – ŽK Rijeka


Objavljeno: 23. 11. 2017. , Ažurirano: 27. 11. 2017.


U petak, 24. studenoga, u 10 sati u velikoj dvorani HGK – Županijske komore Rijeka održat će se zajednička tematska sjednica Strukovne skupine prehrambene industrije i autohtonih proizvoda HGK – ŽK Rijeka i Strukovne skupine ribarstva, akvakulture i prerade ribe HGK – ŽK Rijeka. Tema će sjednice biti Uspostava sustava sigurnosti hrane temeljenog na HACCP načelima. Izvjestitelj će biti Nevenka Gašparac, voditeljica Odjela za upravljanje kvalitetom Hrvatske gospodarske komore.

Kontakt: Blanka Kalokira, viša stručna suradnica – voditeljica Odsjeka za industriju, komunalno gospodarstvo, građevinu i energetiku HGK – ŽK Rijeka, T: 051/209 169, E: bkalokira@hgk.hr.