U ŽK Koprivnica poduzetnicima predstavljen natječaj Kompetentnost i razvoj MSP

Vrijeme održavanja: 27.06.2016.   /   Rok prijave: 24.06.2016.
U HGK ŽK Koprivnica održana je besplatna informativna radionica o natječaju Kompetentnost i razvoj MSP.

Besplatnu informativnu radionicu o natječaju Kompetentnost i razvoj MSP, održala Marina Šandor Krznarić, projekt menadžer za projektne prijedloge EU i nacionalnih fondova iz Razvojne agencije Podravine i Prigorja. Poduzetnicima, kojih se okupilo 30-tak, iznijela je najbitnije informacije o natječaju Kompetentnost i razvoj MSP.

Natječaj je 17. svibnja objavilo Ministarstvo poduzetništva i obrta u Okviru operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020., a na natječaj se mogu prijaviti mali i srednji poduzetnici i obrtnici.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava s rokom prijave od 20. lipnja 2016. do 31. prosinca 2016. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 867.000.000,00  kuna.

Najniža vrijednost potpore, odnosno najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 300.000 kuna. Ukupna državna potpora ne može prijeći prag od 30.000.000 kuna.

Na kraju radionice svi zainteresirani poduzetnici pozvani su da se za bilo kakve daljnje informacije oko natječaja mogu javiti u Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, HGK ŽK Koprivnica ili u HOK Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije.

Radionica je održana u suradnji  Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja.