Pozivamo čarter-kompanije na natjecanje u izvrsnosti Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku 2017.

HGK

U sklopu akcije Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku i ove godine će se provesti ocjenjivanje čarter-kompanija te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja na Danima hrvatskog turizma krajem listopada. Ocjenjivanje ove godine, u slučaju više od deset prijavljenih za svaku kategoriju, provelo bi se u dvije kategorije: MALE (do 25 plovila) i VELIKE čarter-kompanije (iznad 25 plovila).

Nositelj ocjenjivanja je Udruženje pružatelja usluga smještaja na plovilima – charter pri HGK čije je Vijeće usuglasilo metodologiju ocjenjivanja.

METODOLOGIJA

Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prikupljanje i obradu fizičkih i financijskih pokazatelja čarter-kompanija, odnosno prvu fazu ocjenjivanja provodi Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji Benchmarking-analizom poslovanja čartera. U drugoj fazi Povjerenstvo za ocjenjivanje obići će i ocijeniti najbolje rangirane čarter-kompanije na temelju prikupljenih i analiziranih fizičkih i financijskih pokazatelja. Konačan redoslijed najboljih dobit će se zbrojem fizičkih i financijskih pokazatelja i ocjene Povjerenstava, a kompanijom godine proglasit će se ona s najvišom ukupnom ocjenom.

PRIJAVE SU ZATVORENE. 

Contacts

  • Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb Email: turizam@hgk.hr Tel: +385 1 456 1570 Tel 1: +385 1 456 1660
  • Ines Ljubica Tel: +385 22 311 608 Email: charteri@hgk.hr