Treći HBOR-ov Info-dan u ŽK Zadar

ŽK Zadar / ŽK Zadar
Vrijeme održavanja: 11.07.2016.   /   Rok prijave: 11.07.2016.

U suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak – Područnim uredom za Dalmaciju, ŽK Zadar organizira treći ovogodišnji HBOR-ov Info-dan, u svojoj dvorani za sastanke, Špire Brusine 16, u ponedjeljak, 11. srpnja, u 11 sati.

 

Mira Krneta, voditeljica HBOR-ovog Područnog ureda za Dalmaciju, ukratko će u uvodnom dijelu predstaviti dosadašnje aktivnosti Hrvatske banke za obnovu i razvitak, osobito na području Zadarske županije. Okosnica predavanja je upoznavanje nazočnih gospodarstvenika s novostima:
1. produženjem privremene mjere sniženja kamatne stope HBOR-a do 31. prosinca 2016. godine,
2. promjenama sustava potpora, u skladu s pravilima EU, u djelatnosti poljoprivrede,
3. izmjenama u kreditiranju infrastrukturnih projekata, bilo da su investitori JLS ili komunalne tvrtke u vlasništvu JLS te
4. mogućnostima i načinom predfinanciranja ESI projekata javnog i privatnog sektora te projekata u području ruralnog razvoja.

 

U nastavku se planiraju pojedinačni razgovori sa zainteresiranim poduzetnicima o planiranim ulaganjima i mogućnostima korištenja sredstava HBOR-a za njihovo financiranje.

 

Sudjelovanje se ne naplaćuje, a može se prijaviti putem priloženoga prijavnog obrasca na elektroničku adresu dbasioli@hgk.hr ili na faks (023) 213-923. Molimo sve zainteresirane za pojedinačne razgovore da ispune za to predviđenu rubriku u prijavnom obrascu.