Seminar u Zagrebu: Porezna reforma

Pixabay.com
Vrijeme održavanja: 03.02.2017.   /   Rok prijave: 01.02.2017.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom komorom poreznih savjetnika organizira seminar Porezna reforma koji će se održati u petak 3. veljače 2017. godine u Vijećnici HGK (Rooseveltov trg 2) u Zagrebu s početkom u 9:30 sati (registracija sudionika od 9:00).

Seminar se organizira s ciljem pružanja pomoći članicama u rješavanju nedoumica vezanih za primjenu izmijenjenih poreznih propisa stoga je za članice HGK besplatan. Ovlašteni porezni savjetnici doc. dr. sc. Vlasta Roška i dipl. ecc Ksenija Kramar govorit će o izmjenama zakonskih propisa u porezu na dobit, porezu na dodanu vrijednost, porezu na promet nekretnina i o ostalim izmjenama zakonskih propisa u vezi s porezima.

Za drugi dio seminara predviđen je novi obračun poreza i prireza na dohodak u 2017. godini te ostale vrste dohodaka, dohodak od kapitala, imovine i osiguranja. Predavači će objasniti i novosti u paušalnom oporezivanju dohotka, a kraj seminara rezerviran je za pitanja. Imate li pitanja za ovlaštene porezne savjetnike, molimo da ih postavite prilikom online prijave, kako bi dobili što kvalitetniju uslugu.

Prijaviti se možete putem poveznice PRIJAVA najkasnije do srijede, 1. veljače 2017., odnosno do ispunjenja kapaciteta dvorane.

Program seminara nalazi se u pratećim dokumentima (lijevo).

Prijavu za seminare u Rijeci, Splitu i Osijeku možete pronaći na stranicama Županijske komore Rijeka, ŽK Split i ŽK Osijek.

Kontakti

  • Karla Milinović viši stručni suradnik Tel: +385 1 456 1509 Email: kmilinovic@hgk.hr