OTKAZANO Seminar Primjena FIDIC-ovih modela ugovora u Hrvatskoj

Vrijeme održavanja: 21.04.2017.   /   Rok prijave: 14.04.2017.

Seminar Primjena FIDIC-ovih modela ugovora u Hrvatskoj održat će se u petak, 21. travnja, u 9 sati u ŽK Pula. FIDIC je Međunarodno udruženje savjetodavnih inženjera (fr. Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils).

FIDIC-ovi opći uvjeti ugovaranja trenutno su najčešći međunarodni standard ugovaranja za građevinske i inženjerske radove koji se koristi u Hrvatskoj. Seminar koji je namijenjen svima koji rade ili će raditi na projektima koji su regulirani FIDIC-ovim ugovorima, a posebice građevinarima, arhitektima i pravnicima, održat će Vladimir Skendrović.

Na seminaru će se obraditi sljedeće teme: pavni okvir za ugovore u graditeljstvu, opći uvjeti ugovora FIDIC-a, modeli općih uvjeta i neke važne odredbe ugovora FIDIC-a.

Za sudjelovanje na seminaru plaća se kotizacija. Detaljnije informacije dostupne su u pratećim dokumentima (na ovoj stranici).

Ako vaš internetski preglednik  ne otvara PDF-ove, pokušajte ga konfigurirati prema Adobeovim UPUTAMA ili učitajte željeni dokument (desni klik mišem na poveznicu dokumenta i odabir opcije za spremanje) pa ga otvorite pomoću preglednika PDF-ova instaliranoga na svojem uređaju.

 

Kontakti

  • Koraljka Vitasović Viša stručna suradnica Tel: +385 52 378 135 Email: kvitasovic@hgk.hr

Organizatori

HGK Županijska komora Pula
TÜV Croatia d.o.o., Zagreb