Treći natječaj HGK za dodjelu vaučera “Moj EU projekt”
29.01.2016

U okviru projekta vaučera "Moj EU projekt", Hrvatska gospodarska komora raspisala je treći natječaj za dodjelu vaučera. Natječaj je bio namijenjen isključivo članicama HGK, korisnicima sredstava iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo te je kroz njega osiguran iznos od 150.000 kuna.

Sredstva su namijenjena sufinanciranju izrade projekata za prijavu na natječaje „Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture“ i „Produktivna ulaganja u akvakulturu", koje raspisuje Uprava ribarstva Ministarstva poljoprivrede.

Kroz ovaj natječaj HGK će dodijeliti 15 vaučera namijenjenih izradi prijavne dokumentacije za projekte, što uključuje ispunjavanje prijavnih obrazaca, izradu financijske konstrukcije projekta, odnosno ostalih dokumenata propisanih natječajima raspisanima od strane nadležnog provedbenog tijela.

Vaučeri se mogu realizirati kod članica HGK, registriranih za savjetovanje u svezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, koje u Bazi EU projekata poslovnih savjetnika pri HGK imaju evidentiran najmanje jedan ugovoren projekti.

Natječaj je zatvoren 29. veljače 2016. godine. Prijave za dodjelu vaučera obrađivat će se prema redoslijedu zaprimanja.