Gospodarstvenici Virovitičko-podravske županije na akciji ‘Kupujmo hrvatsko’ u Rijeci

Hrvatska gospodarska komora održala je u Rijeci 20. svibnja nacionalnu akciju ‘Kupujmo hrvatsko’ kojom Hrvatska gospodarska komora nastavlja tradiciju od 1997. godine. Na ovoj akciji svoje proizvode predstavila su i četiri sudionika iz Virovitičko-podravske županije

Hrvatska gospodarska komora održala je u Rijeci 20. svibnja nacionalnu akciju ‘Kupujmo hrvatsko’ kojom Hrvatska gospodarska komora nastavlja tradiciju od 1997. godine. Na ovoj akciji svoje proizvode predstavila su i četiri sudionika iz Virovitičko-podravske županije. 

Sudionici s područja Virovitičko-podravske županije bili su OPG Slavko Švraka i Pčelarstvo Balint iz Virovitice te OPG Jasna Doner iz Sladojevaca, koji su predstavili svoje proizvode meda i pčelinjih proizvoda, a Podrum Vineda d. o. o. iz Vukosavljevice vina.

Akcija ‘Kupujmo hrvatsko’ ove godine slavi devetnaestu godišnjicu i predstavlja snažan simbol očuvanja vrijednosti našega gospodarstva.
Promocijom nositelja znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, ali i ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova je akcija odigrala najznačajniju ulogu u jačanju svijesti hrvatskih građana o važnosti kupovanja domaćih proizvoda.

Kontakti

  • Sektor za trgovinu Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb Email: trgovina@hgk.hr Tel: +385 1 456 1624 Fax: +385 1 456 1542 Direktor: Ema Culi
  • Renata Vondra Stručni suradnik Tel: +385 33 618 041 Email: rvondra@hgk.hr