Hrvatsko-tajvanski poslovni razgovori 6. studenoga u HGK

Vrijeme održavanja: 06.11.2017.   /   Rok prijave: 06.11.2017.

U Hrvatskoj gospodarskoj komori (Rooseveltov trg 2, Zagreb) 6. studenoga u 10 sati održat će se individualni poslovni razgovori hrvatskih i tajvanskih tvrtki.

Iz Tajvana u Hrvatsku dolazi 20 tvrtki (popis u pratećim dokumentima) zainteresiranih za suradnju koja obuhvaća plasiranje proizvoda na hrvatsko tržište te pronalazak partnera (zastupnika) na hrvatskom tržištu. Iako je događaj namijenjen hrvatskim tvrtkama (program u prilogu) koje traže kvalitetne i pouzdane dobavljače, u delegaciji je i tajvanska tvrtka koja traži i određene proizvode za plasiranje na tajvansko tržište. 

Također, u pratećim dokumentima možete pronaći brošuru tajvanskog izaslanstva u kojoj se nalaze detaljnije infomacije o tvrtkama iz izaslanstva. (Napomena: redni brojevi tvrtki nisu isti kao u prijavnom online obrascu).  

Ovi poslovni razgovori idealna su prilika za pronaći pouzdanog i provjerenog partnera. Mogućnost osobnog kontakta u poslovanju pruža određenu dozu povjerenja koju je ponekad teško ostvariti komunikacijom na internetu s dalekim tržištima kada tražite kvalitetne dobavljače.  

Tvrtke dolaze iz područja:

- farmaceutske industrije

- kemijske industrije

- građevinske industrije

- tekstilne industrije

- prehrambene industrije

- IT sektora

- sektora logistike

- proizvodnje sportske opreme

- sektora proizvodnje strojeva raznih vrsta

- sektora usluga povezanih sa sajmovima i sudjelovanjem na sajmovima.

 

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na individualnim poslovnim razgovorima, ljubazno Vas molimo da se prijavite najkasnije do četvrtka, 2. studenoga. Molimo Vas da online prijavni obrazac (u nastavku) ispunite na engleskom jeziku te da uz imena Vas ili Vaših djelatnika navedete funkciju.

Sudjelovanje na događanju je besplatno, a radni jezik je engleski.

Za sve dodatne informacije kontakt-osobe su Ante Perica, viši stručni suradnik u Sektoru za međunarodne poslove i EU (tel.: 01/456-1788; e-mail: aperica@hgk.hr) i Jelena Ravlić, stručna suradnica u Sektoru za međunarodne poslove i EU (tel.: 01/456-1763; e-mail: jravlic@hgk.hr).

 

Kontakti

  • Sektor za međunarodne poslove i EU Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb Email: eoi@hgk.hr Tel: +385 1 482 8382 Fax: +385 1 482 8379 direktorica: Silva Stipić Kobali tajnica: Lidija Rajković
  • Ante Perica viši stručni suradnik, Pododjel za prekomorska tržišta Tel: +385 1 456 1788 Email: aperica@hgk.hr