Pozivamo vas u Bukurešt na Rumunjsko-hrvatski gospodarski forum i poslovne razgovore

Pixabay
Vrijeme održavanja: 03.10.2017.   /   Rok prijave: 31.08.2017.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Trgovinsko-industrijskom komorom Rumunjske organizira Rumunjsko-hrvatski gospodarski forum koji će se održati 3. listopada 2017. godine tijekom službenog posjeta predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović Rumunjskoj.

Imajući u vidu potencijal daljnjeg unapređenja gospodarskih odnosa s Rumunjskom, u okviru Foruma će se održati i poslovni sastanci na kojem će sudjelovati predstavnici rumunjskih i hrvatskih tvrtki i institucija iz područja energetike, prometa, turizma, brodogradnje, vojne industrije i automobilske industrije.

Pozivamo vas da sudjelujete na Forumu kao i na poslovnim susretima s rumunjskim tvrtkama koji će se održati u Bukureštu, u utorak, 3. listopada 2017. godine.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Forumu i B2B razgovorima molimo vas da popunite prijavni obrazac (u nastavku teksta). Prema interesu koji iskažete, Trgovinsko-industrijska komora Rumunjske organizirat će B2B razgovore s potencijalnim rumunjskim partnerima.

Kontakt osoba za organizaciju događanja je Vinko Mostarac, viši stručni suradnik u Sektoru za međunarodne poslove i EU pri HGK (tel: 01 4561 562, e-mail: vmostarac@hgk.hr ).

Prijave su zatvorene.

Kontakti

  • Vinko Mostarac viši stručni suradnik, Pododjel za europska tržišta Tel: +385 1 4561 562 Email: vmostarac@hgk.hr
  • Sektor za međunarodne poslove i EU Tel: +3851 4828 382 Email: eoi@hgk.hr