Prezentacija natječaja Kompetentnost i razvoj MSP

Shutterstock
Vrijeme održavanja: 19.09.2016.   /   Rok prijave: 16.09.2016.
Prezentacija natječaja Kompetentnost i razvoj malih i srednjih poduzetnika održati će se 19. rujna u Županijskoj komori Slavonski Brod (Matije Mesića 9) s početkom u 11 sati. Sudjelovanje na prezentaciji je besplatno.

Odjel za EU HGK održat će u ŽK Slavonski Brod u ponedjeljak, 19. rujna, u 11 sati prezentaciju natječaja Ministarstva poduzetništva i obrta RH Kompetentnost i razvoj MSP.

Ovaj natječaj objavljen je kao nastavak zatvorenih natječaja Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu te Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP. 

Cilj poziva na dostavu projektnih prijedloga jest ojačati konkurentnost MSP-a stvaranjem i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnim tržištima i usvajanjem novih rješenja i tehnologija.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, male i/ili srednje velike tvrtke koje djeluju pojedinačno. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 300 tisuća kuna, dok ukupna državna potpora ne može prijeći prag od 30 milijuna kuna. Natječaj, koji je objavljen u okviru Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., vodi se kao trajni otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga s rokom prijave od 1. lipnja do 31. prosinca, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Sudjelovanje na prezentaciji je besplatno uz prethodnu prijavu na telefon 035/448-583 ili putem prijave.

Kontakti

  • Maja Balen Mušija stručni suradnik Tel: +385 35 448 583 Email: mbalen@hgk.hr