Predstavljeni novi izravni letovi Croatia Airlinesa iz Zagreba za Sankt Peterburg

HGK / Jakov Despot
Vrijeme održavanja: 16.05.2016. - 17.05.2016.
Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice i Predstavništvo HGK u Moskvi, uz potporu Veleposlanstva Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji osigurali su podršku organizaciji i provedbi turističke radionice u organizaciji hrvatskih tvrtki Croatia Airlines i Atlantis Travel

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice i Predstavništvo HGK u Moskvi, uz potporu Veleposlanstva Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji osigurali su podršku organizaciji i provedbi turističke radionice u organizaciji hrvatskih tvrtki Croatia Airlines i Atlantis Travel u ponedjeljak, 16. svibnja, u Sankt Peterburgu.

Radionica je  provedena s ciljem promocije novouvedenih izravnih letova hrvatske aviokompanije Croatia Airlines iz Zagreba za Sankt Peterburg. U okviru radionice svoje turističke potencijale predstavili su: Turistička zajednica grada Zagreba, Turistička zajednica Kvarnera, HUP Zagreb d. d., Jadran Crikvenica, Medicinska mreža, hotel Radisson Blu Split,  Hotel Esplanade Zagreb i mnoge druge turističke i hotelske tvrtke. Nakon prezentacija provedeni su B2B susreti na kojima je sudjelovalo više od 80 predstavnika vodećih turističkih agencija i touroperatora Sankt Peterburga i Lenjingradske oblasti.

S obzirom na činjenicu da je nakon Moskve Sankt-Peterburg drugi prema broju stanovnika i prema općoj važnosti (ekonomski, industrijski, znanstveni i kulturni centar Rusije), svi sudionici radionice izrazili su zadovoljstvo novouvedenom izravnom aviolinijom i turističkim i poslovnim mogućnostima koje ona otvara hrvatskim i ruskim tvrtkama i poduzetnicima.

Kontakti

  • Predstavništvo HGK u Ruskoj Federaciji Adresa: ul. Ilyinka 4 109102 Moskva Email: hgkmoskva@hgk.hr Tel: + 7 499 755 2440 Fax: + 7 499 755 3470 Direktor: Jakov Despot Tajnica: Elena Mezentseva
  • Jakov Despot Direktor Predstavništva HGK u Moskvi Tel: + 7 499 755-2440 Email: jdespot@hgk.hr
  • Elena Mezentseva tajnica Tel: + 7 499 755-2440 Email: emezentseva@hgk.hr