Izaslanstvo Krapinsko-zagorske županije u posjetu Predstavništvu HGK u Bruxellesu

Vrijeme održavanja: 12.10.2016.

Izaslanstvo Krapinsko-zagorske županije 10. listopada posjetilo je, na čelu sa županom Krapinsko-zagorske županije Željkom Kolarom i predsjednikom ŽK Krapina Josipom Grilecom, predstavništvo HGK u Bruxellesu. Uz predstavnike Krapinsko-zagorske županije, susretu su prisustvovali i Julije Domac, ravnatelj Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske te predsjednik FEDARENE – Europske federacije agencija i regija za energiju i okoliš. (European Federation of Agencies and regions for Energy and Environment), Drago Prahin, gradonačelnik Grada Sveta Nedjelja i Karolina Barilar, direktorica Zagorske razvojne agencije.

Direktorica Predstavništva HGK u Bruxellesu Dragica Martinović predstavila je ulogu i rad Predstavništva te dosadašnje aktivnosti. Upoznala je izaslanstvo s briselskim okruženjem te značajem i mogućnostima lobiranja za hrvatske interese u procesu donošenja europske legislative, a i s izazovima članstva Hrvatske u EU za male i srednje tvrtke.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i predsjednik ŽK Krapina Josip Grilec istaknuli su kvalitetnu suradnju županije i Hrvatske gospodarske komore te je dogovorena daljnja suradnja i s predstavništvom HGK u Bruxellesu.

Kontakti

  • Predstavništvo HGK u Bruxellesu Adresa: Avenue Palmerston 2 1000 Bruxelles Email: hgkbruxelles@hgk.hr Tel: +32 2 234 3920 Tel 1: +385 1 303 14 18 Direktorica: Dragica Martinović Zamjenik direktorice: Bruno Lopandić
  • Lahorka Ropac Viša stručna suradnica Tel: 0032 2 234 3923; 01/ 3031-418 Email: lropac@hgk.hr