HGK jača gospodarske veze s Nizozemskom

Hrvatska gospodarska komora - Predstavništvo Bruxelles je 21. lipnja u Haagu predstavilo potencijale hrvatskoga gospodarstva te mogućnosti ulaganja u Republiku Hrvatsku.

Predstavljanje je organizirano u suradnji s hrvatskim veleposlanstvom u Kraljevini Nizozemskoj u sklopu obilježavanja Dana Državnosti RH.

Tijekom promocije zaključeno je kako su odnosi Hrvatske i Nizozemske nedovoljno razvijeni kada je riječ o gospodarstvu. Tu suradnju treba jačati pa su tijekom poslovnih razgovora dogovorene i daljnje aktivnosti kako bi se oživila gospodarska razmjena Hrvatske i Kraljevine Nizozemske.

Hrvatska gospodarska komora - Predstavništvo Bruxelles nastavit će suradnju s hrvatskim veleposlanstvom u Nizozemskoj, ali i sa predstavnicima nizozemskih komora, te ministarstvom vanjskih poslova Kraljevine Nizozemske kako bi se stekli uvjeti za skore konkretne aktivnosti u spajanju gospodarstvenika dviju zemalja.    

Kontakti

  • Predstavništvo HGK u Bruxellesu Adresa: Avenue Palmerston 2 1000 Bruxelles Email: hgkbruxelles@hgk.hr Tel: +32 2 234 3920 Tel 1: +385 1 303 14 18 Direktorica: Dragica Martinović Zamjenik direktorice: Bruno Lopandić
  • Bruno Lopandić Zamjenik direktorice Tel: 0032 2 234 3925 Email: blopandic@hgk.hr