Poziv poduzetnicima na 20. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Jubilarni 20. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije održat će se u Križevcima od 10. do 12. studenoga.

Ova, već tradicionalna manifestacija, održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1700 četvornih metara zatvorenog prostora i 2500 četvornih metara otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudimo vam i mogućnost odabira pozicije vašeg izlagačkog prostora prema vašoj želji. Vanjski će izložbeni prostor za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internetskoj stranici www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx.

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te turističkim i gastroizložbama.

Očekujemo sudjelovanje oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače.

Sajam počinje u petak, 10. studenoga, svečanim otvaranjem u 11 sati.

Za informacije i prijave obratite se u ŽK Koprivnica ili Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, na adresi Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel.: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com.

Zahvaljujemo na suradnji i veselimo se vašem dolasku na 20. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!    

Plakat ODS 2017 taj.jpg

 

Kontakti

  • Suzana Vlahinja Viši stručni referent Tel: +385 48 674 562 Email: svlahinja@hgk.hr