Poslovna misija u Republiku Koreju za tvrtke proizvođače organske hrane i napitaka

eu-gateway.eu
Vrijeme održavanja: 23.10.2017. - 27.10.2017.   /   Rok prijave: 19.05.2017.

Program EU Gateway to Korea organizira misiju EU tvrtki koje posluju u sektoru organske hrane i napitaka u Republiku Koreju u listopadu ove godine.

EU Gateway to Korea je program iz inicijative EU Business Avenues za internacionalizaciju europskih tvrtki, prvenstveno prema azijskim tržištima.

Ta će se misija u Republiku Koreju održati u Seoulu od 23. do 27. listopada 2017. godine, a uključuje dva dana izlaganja proizvoda (Business Exhibition days) te omogućuje uspostavu novih poslovnih kontakata, upoznavanje potencijalnih poslovnih partnera i povezivanje sa stručnim suradnicima. Prijavljene tvrtke prolaze konačnu selekciju za sudjelovanje u misiji.

Više informacija o mogućnostima južnokorejskog tržišta možete pronaći u dokumentu Market opportunity Korea.

Odabranim sudionicima osigurat će se:

  • Pregled proizvoda i detaljni podaci o tržištu te treninzi prije odlaska, tijekom boravka i nakon povratka u Europu, kao i opće usluge koje uključuju: izložbeni prostor koji financira EU, organizaciju sastanaka, potragu za partnerima, promocije u Republici Koreji, katalog poslovne misije u kojem se tvrtka može predstaviti i sl. te određene specijalne usluge poput prijevoda dokumenata, osobnog prevoditelja i dr. Više informacija dostupno je u pratećem dokumentu Informacije o misiji – Koreja.
  • Sudjelovanje u samoj misiji – preliminarni program u dokumentu Informacije o misiji – Koreja.
  • Financijska podrška Europske unije
    • za smještaj – sufinanciranje u iznosu do 1000 eura za šest noćenja u hotelima odabranima u sklopu misije u Seoulu (nedjelja noć – petak noć) za vrijeme trajanja misije – detalji o rezervaciji smještaja bit će poznati nakon odabira europskih tvrtki za misiju
    • sufinanciranje specijalnih usluga – sufinanciranje do 80% maksimalnog iznosa od 1000 eura

Prema dostavljenim informacijama, tvrtke će također imati priliku posjetiti izložbu hrane Food Week Korea te se pritom susresti s predstavnicima veleposlanstava država članica EU, kao i poslovnim organizacijama koje je pozvao organizator.

Dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici misije.

Rok za prijavu je 19. svibnja, putem online aplikacije.

Za bilo kakva dodatna pitanja upite možete poslati na e-adresu: coaching.network@eu-gateway.eu

Kontakti

  • Jelena Dumičić viša stručna suradnica, Pododjel za prekomorska tržišta Tel: +385 1 456 1774 Email: jdumicic@hgk.hr