Ispitivanje interesa za posjet izložbi Iran Oil Show 2017

Hrvatska gospodarska komora, svjesna mogućnosti hrvatskih tvrtki iz sektora naftne industrije i poslovnih prilika koje se otvaraju u suradnji s Iranom, planira organizirati gospodarsko izaslanstvo u Iran početkom svibnja 2017.

Uz posjet resornim ministarstvima, gospodarskoj komori, institucijama i tvrtkama, planira se i posjet izložbi Iran Oil Show 2017 (22nd Iran International Oil, Gas, Refining and Petrochemical Exhibition) u Teheranu od 6. do 9. svibnja 2017. Više informacija o samoj izložbi možete pronaći na poveznici http://iran-oilshow.ir/English/.

Izaslanstvo će biti sektorski usmjereno i sačinjavat će ga tvrtke iz naftne i prateće industrije. Imajući u vidu interes hrvatskih tvrtki, pristupili smo ovom ispitivanju kako bismo mogli pravovremeno pokrenuti organizaciju izaslanstva. Prema preliminarnom prijedlogu, izaslanstvo će boraviti u Iranu od 5. do 10. svibnja 2017., prema sljedećem programu:

- 5. i 6. svibnja – dolazak u Teheran

- 6. svibnja – posjet samu Iran Oil Show 2017     

- 7., 8. i 9. svibnja – posjet resornim ministarstvima (Ministry of Oil i dr.), institucijama i tvrtkama, gospodarski forum

- 9. i10. svibnja – povratak u Zagreb

Napominjemo da je program podložan promjeni te da ćemo, ovisno o interesu većine hrvatskih tvrtki, detalje dostaviti naknadno.

Svoj interes možete izraziti dostavom ispunjenoga prijavnog obrasca (u pratećim dokumentima) na e-adresu aperica@hgk.hr, najkasnije do petka, 27. siječnja 2017. Molimo da tablicu u obrascu ispunite na engleskom jeziku te da uz svoja imena ili uz imena svojih djelatnika navedete funkciju. Napominjemo da je obrazac valjan bez potpisa i pečata te molimo da ga dostavite sačuvanog u formatu u kojem je moguće obrađivati tekst.

Napominjemo: konačnu odluku o svojemu sudjelovanju možete donijeti nakon što budu poznati svi detalji posjete Iranu (termin, način ishođenja viza, smještaj, prijevoz i sl.), o kojima ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Za sve dodatne informacije kontakt-osoba je Ante Perica, viši stručni suradnik u Sektoru za međunarodne poslove i EU (tel.: 01/456-1788; e-adresa: aperica@hgk.hr).

Kontakti

  • Ante Perica viši stručni suradnik, Pododjel za prekomorska tržišta Tel: +385 1 456 1788 Email: aperica@hgk.hr