Iskazivanje interesa za posjet Iranu i za sajam Iran Food + Hospitality 2017

Hrvatska gospodarska komora, svjesna mogućnosti hrvatskih tvrtki iz prehrambenog sektora i poslovnih prilika koje se otvaraju u suradnji s Iranom, planira organizirati gospodarsko izaslanstvo u Iran krajem svibnja 2017.

Uz posjet resornim ministarstvima, gospodarskoj komori, institucijama i tvrtkama, planira se i posjet sajmu Iran Food + Hospitality 2017 (24th International Food, Beverages & Hospitality Trade Fair) u Teheranu od 23. do  26. svibnja 2017. Navedeni sajam dio je šireg programa koji se zove Iran Agrofood 2017, a više informacija o samom sajmu možete pronaći u brošuri (u prilogu) ili putem poveznice www.iran-foodhospitality.com.

U slučaju odlaska u Iran, izaslanstvo će sačinjavati ponajprije hrvatski proizvođači prehrambenih proizvoda. Imajući u vidu interes hrvatskih tvrtki, pristupili smo ovom ispitivanju kako bismo mogli na vrijeme pokrenuti organizaciju izaslanstva koje će, prema prijedlogu, boraviti u Iranu od 23. do 26. svibnja, prema sljedećem programu:

- 22./23. svibnja – dolazak u Teheran    

- 23. svibnja – posjet samu Iran Food + Hospitality 2017

- 24., 25., 26. svibnja – posjet resornim ministarstvima, institucijama i tvrtkama (te posjet sajmu ovisno o dogovorenim terminima sastanaka)

- 26./27. svibnja – povratak u Zagreb

Napominjemo da je program podložan promjeni te da ćemo, ovisno o interesu većine hrvatskih tvrtki, detalje dostaviti naknadno.

Svoj interes možete izraziti dostavom ispunjenog prijavnog obrasca (u privitku) na e-adresu: aperica@hgk.hr, najkasnije do petka, 10. ožujka. Molimo da tablicu u obrascu ispunite na engleskom jeziku te da uz svoja imena ili uz imena djelatnika navedete funkciju. Napominjemo da je obrazac valjan bez potpisa i pečata te molimo da ga dostavite sačuvanog u formatu u kojem je moguće obrađivati.

Napominjemo da konačnu odluku o sudjelovanju možete donijeti nakon što budu poznati svi detalji posjete Iranu (termin, način ishođenja viza, smještaj, prijevoz i sl.) o kojima ćemo na  vrijeme dostaviti obavijest.

Ujedno ističemo da organizacija ovog izaslanstva ne uključuje organizaciju nastupa na sajmu tj. ne uključuje izlaganje putem štanda. 

Za sve dodatne informacije kontakt-osoba jest gospodin Ante Perica, viši stručni suradnik u Sektoru za međunarodne poslove i EU (tel.: 01/456-1788; e-adresa: aperica@hgk.hr).

Kontakti

  • Ante Perica viši stručni suradnik, Pododjel za prekomorska tržišta Tel: +385 1 456 1788 Email: aperica@hgk.hr