Okrugli stol o osiguranju i otkupu potraživanja te povoljnijim izvorima financiranja

Pixabay
Vrijeme održavanja: 21.03.2017.   /   Rok prijave: 20.03.2017.
Komora Zagreb i Sektor za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize Hrvatske gospodarske komore organiziraju Okrugli stol Osiguranje i otkup potraživanja i povoljniji izvori financiranja, koji će se održati u utorak, 21. ožujka, u 10 sati u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, na adresi Rooseveltov trg 2.
 
U svakodnevnom poslovanju često se traže kvalitetniji izvori financiranja ili se susreće s problemima u vezi s likvidnošću i naplatom potraživanja. Predstavnici Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Udruženja faktoring društava i Udruženja osiguravatelja HGK predstavit će modele rješavanja ovih problema i dati odgovore na neke konkretne dileme iz svakodnevnog poslovanja.
 
Teme su namijenjene članovima uprava zaduženima za financijsko poslovanje, direktorima / voditeljima službi za financije i naplatu potraživanja i financijskim savjetnicima i analitičarima. Nakon Okruglog stola, za zainteresirane sudionike održati će se personalizirana savjetovanja, a prijave su moguće putem online obrasca.

Kontakti

  • Andrijana Rakarić viša stručna suradnica Tel: +385 1 460 6888 Email: arakaric@hgk.hr