ŽK Slavonski Brod: Predstavljen natječaj za bespovratna sredstva Kompetentnost i razvoj malog i srednjeg poduzetništva

ŽK Slavonski Brod
Vrijeme održavanja: 19.09.2016.
Sektor za međunarodne poslove i EU pri HGK, u suradnji sa Županijskom komorom Slavonski Brod, u ponedjeljak, 19. rujna, održao je prezentaciju natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj, Kompetentnost i razvoj MSP.

Sektor za međunarodne poslove i EU pri HGK, u suradnji sa Županijskom komorom Slavonski Brod u ponedjeljak, 19. rujna, održao je prezentaciju natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj, Kompetentnost i razvoj MSP.

Irena Spahić iz Sektora za međunarodne poslove i EU poduzetnicima je predstavila uvjete natječaja, intenzitete potpora, kriterije, proces prijave na natječaj te proces odobravanja bespovratnih sredstava. Istaknula je da se natječajem potiču početna ulaganja povezana s osnivanjem nove poslovne jedinice, proširenjem kapaciteta postojeće, diversifikacijom proizvodnje ili promjenom proizvodnog procesa poslovne jedinice. Također, istaknula je da je cilj natječaja jačanje regionalne konkurentnosti razvojem malog i srednjeg poduzetništva te razvojem novih kompetencija i stvaranjem novih radnih mjesta.

Prezentaciji je prisustvovalo tridesetak poduzetnika koje su najviše zanimali načini financiranja projekata i kriteriji za javljanje na natječaj.

Kontakti

  • Maja Balen Mušija stručni suradnik Tel: +385 35 448 583 Email: mbalen@hgk.hr