Održan seminar o novim trendovima u oglašavanju i poslovanju obiteljskog smještaja

HGK Županijska komora Pula
Vrijeme održavanja: 25.04.2016.
Sustav je razvijen kao Cloud rješenje i dostupan je 24 sata dnevno, pri čemu nema dodatnih troškova za računala, dodatnih programa i licenci, a povezan je s booking sustavima i portalima te registrima (eVisitor i fiskalizacija)

Sekcija Zajednice obiteljskog turizma za Istarsku županiju i ŽK Pula organizirali su seminar o novim trendovima u oglašavanju i poslovanju obiteljskog smještaja u ponedjeljak, 25. travnja, u ŽK Pula.

Dušan Poropat i Neven Palčec iz tvrtke J. P. Atelier d. o. o. Zagreb predstavili su inovativni proizvod MyRent, namijenjen posebice pružateljima usluga smještaja u domaćinstvima. MyRent je inovativni IT proizvod, osmišljen kao sustav koji maksimalno pojednostavljuje postupak pružanja usluge najma, ubrzava proces, smanjuje mogućnosti pogreške i omogućava pregled cjelokupnog poslovanja na jednome mjestu, u bilo koje doba, bez obzira na to gdje se korisnici nalaze. Sustav je razvijen kao Cloud rješenje i dostupan je 24 sata dnevno, pri čemu nema dodatnih troškova za računala, dodatnih programa i licenci, a povezan je s booking sustavima i portalima te registrima (eVisitor i fiskalizacija)

Kontakti

  • Petra Šebelić Uravić Viša stručna referentica Tel: +385 52 378 145 Email: psebelic@hgk.hr