Mobilni tim Komore Zagreb u tvrtki Protectum vrata d. o. o.

Mobilni tim Komore Zagreb, koji su činile Silvija Czeisberger i Maša Orlović, 4. svibnja posjetio je tvrtku Protectum-vrata d. o. o. - zagrebačku tvrtku koja se bavi proizvodnjom, ugradnjom i servisom sustava tehničke zaštite, protupožarnih i protuprovalnih vrata. 

Direktor tvrtke Protectum vrata d. o. o. Zoran Nikolić istaknuo je da se tvrtka rukovodi, kao najvažnijim kriterijem za stabilni, uspješni i dugoročni način poslovanja s klijentima, visokom kvalitetom izvedbe proizvoda i pružanjem cjelovitih usluga.

Predstavljene su mogućnosti posjeta inozemnim sajmovima u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, mogućnosti sudjelovanja u budućim gospodarskim izaslanstvima i B2B-poslovnim razgovorima u zemlji i inozemstvu te o stručnim predavanjima i informacijama o EU projektima i fondovima koji bi im bili od pomoći u poslovanja.

U okviru predstavljanja usluga Hrvatske gospodarske komore, naglasak je također bio na novijim uslugama koje su pokrenute i od koristi su poduzetnicima, poput usluge Poduzetnik-izvoznik, Tenderi.hr, registar poslovnih subjekata, porezno savjetovanje, vaučeri za besplatno učitavanje pročišćenih tekstova zakona i drugih.