Mobilni tim ŽK Šibenik u tvrtki Dalmati čestitao na priznanju najboljoj turističkoj animatorici

HGK / ŽK Šibenik
Doborodošlica djelatnicima ŽK Šibenik u Etnoland Dalmati, Pakovo Selo
U četvrtak, 3. studenoga, predsjednik ŽK Šibenik Ivan Soža i viša stručna suradnica Ines Škaro, posjetili su tematski park Etnoland Dalmati tvrtke Dalmati d. o. o. u Pakovu Selu, gdje su se sastali s vlasnicima Joškom i Anom Lokas.

Povod posjeta je dodjeljeno priznanje gospođi Ani Lokas koja je proglašena najboljom animatoricom u kategoriji naj djelatnik u turizmu, u akciji Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2016., održanoj u Bolu na Braču.

Priznanje Ani Lokas, Dalmati d. o. o.JPG

Priznanje Ani Lokas, Dalmati d. o. o.; Izvor: HGK.

Domaćini Etolanda zahvalili su djelatnicima ŽK Šibenik na posjetu i čestitkama. Joško Lokas je istaknuo dosadašnju dobru suradnju s ŽK Šibenik i važnost  komunikacije poduzetnika u turizmu s HGK, Ministarstvom turizma i Ministarstvom financija da bi se izbjegli problemi koji će nastati zbog najavljenog podizanja stope PDV-a ugostiteljskoj djelatnosti na 25%. "To će dovesti ugositelje u nepovoljan položaj u odnosu na konkurentske zemlje koje imaju daleko nižu stopu PDV-a, ali i zbog činjenice što su cjenici za predstojeću 2017. već doneseni, a u njima je uključena niža stopa PDV-a koja je bila na snazi u ranijem razdoblju te su aranžmani prema agencijama za iduću godinu već dogovoreni prema prijašnjim cijenama", kazao je Joško Lokas.

Zadovoljan je ostvarenim rezultatima u protekloj sezoni u kojoj se dolazak gostiju u Etnoland povećao za otprilike 30% u odnosu na prethodnu godinu.

Etnoland Dalmati iz godine u godinu upotpunjuje svoju ponudu, u pogledu enogastronomije, ali i u dodatnim sadržajima u kojima se ističe bogata etnozbirka koja na jedinstven način dočarava život ljudi, običaje i poslove, kako se nekad radilo i živjelo u Dalmatinskoj Zagori.

Kontakti

  • Ines Ljubica Viša stručna savjetnica Tel: +385 22 311608 Email: iljubica@hgk.hr