Tvrtki Špica Sustavi d. o. o. predstavljene nove usluge HGK

U Komori Zagreb se 4. listopada održao sastanak s predstavnicima tvrtke Špica Sustavi d. o. o. iz Zagreba. Predstavnici Komore Zagreb Andrijana Rakarić i Zdravko Čizmar te predstavnik Udruženja za informacijske tehnologije HGK Alexander Friedman predstavili su im aktivnosti i usluge koje Hrvatska gospodarska komora nudi svojim članicama.
 
Direktor tvrtke Neven Rusković te Kristian Belobrajdić, zadužen za marketing, istanuli su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Komorom Zagreb te zahvalnost na redovitom primanju obavijesti iz područja njihove djelatnosti te iskazli želju za još većom povezanošću s Komorom i bliskijom suradnjom s Udruženjem za IT. Poseban je interes tvrtka pokazala za informacije o bazama podataka, tenderima, vaučerima te budućim gospodarskim izaslanstvima i B2B-poslovnim razgovorima u zemlji i inozemstvu te o stručnim predavanjima i informacijama o EU projektima i fondovima koji bi im bili od pomoći u poslovanja. Želja je tvrtke da se uvrsti u Katalog hrvatskih proizvoda te dobivanje znakova kvalitete HGK.
 
Tvrtka Špica Sustavi d. o. o. bavi se sustavom i rješenjima za evidenciju radnog vremena, kontrolu pristupa i mobilno računarstvo. Od osnutka 1996. godine do danas, kao ključnu komponentu strategije ističu integraciju IT sustava oslanjanjem na vlastiti stručni tim. U Hrvatskoj je više od 400 tvrtki koje su njihovi korisnici.

Kontakti

  • Komora Zagreb Adresa: Draškovićeva 45 10 000 Zagreb Email: hgkzg@hgk.hr Tel: +385 1 460 6777 Fax: +385 1 460 6813 Fax 1: +385 1 460 6803 predsjednik: dr. sc. Zlatan Fröhlich direktor: Mladen Stević
  • Zdravko Čizmar viši stručni suradnik Tel: +385 1 460 6713 Email: zcizmar@hgk.hr
  • Andrijana Rakarić viša stručna suradnica Tel: +385 1 460 6888 Email: arakaric@hgk.hr