Sajam poslova u Vukovaru 26. listopada


Objavljeno: 17. 10. 2017. , Ažurirano: 18. 10. 2017.


Područni ured Vukovar Hrvatskog zavoda za zapošljavanje organizira Sajam poslova 26. listopada od 10 do 14 sati u Dvorcu Eltz, na adresi Županijska 2 u Vukovaru. 

Sajam poslova na jednome mjestu omogućuje susret nezaposlenih osoba i ostalih tražitelja zaposlenja s većim brojem poslodavaca, koji će im predstaviti mogućnosti zapošljavanja i razvoja karijere u njihovim tvrtkama/obrtima.

Osim toga, organiziranjem Sajma poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje želi sve sudionike na našem lokalnom tržištu rada potaknuti na promišljanje o važnosti ljudskih potencijala, kao preduvjeta za uspješno poslovanje.

 Posjetitelji Sajma poslova imaju priliku:

  • predati svoju molbu i životopis poslodavcu / kandidirati se na slobodna radna mjesta
  • uspostaviti komunikaciju i predstaviti se poslodavcima
  • prikupiti informacije o poslodavcu, a posebno o njegovim trenutnim i budućim potrebama za zapošljavanjem
  • procijeniti vlastite kompetencije u skladu sa zahtjevima poslodavaca
  • upoznati se s radom i aktivnostima Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri – CISOK Vukovar i koristiti računalni program profesionalnog usmjeravanja Moj izbor
  • dobiti informacije o potrebama za radnicima i uvjetima života i rada u zemljama EU – EURES
  • vidjeti ponudu obrazovanja i usavršavanja na području Vukovarsko-srijemske županije

Poslodavci na Sajmu poslova imaju mogućnost izravnog kontakta s potencijalnim radnicima te na taj način stvaranja vlastite baze posloprimaca čija znanja i sposobnosti odgovaraju području rada kojim se bavi njihova tvrtka/obrt. Osim izravnog kontakta s posloprimcima, poslodavcima se na jednome mjestu omogućuje i kontakt s predstavnicima različitih institucija bitnih za poslovanje poduzetnika te sudjelovanje na predavanjima o radu i zapošljavanju.

 Za sve se informacije o Sajmu poslova 2017. možete obratiti na telefon: 032/599-439 ili na e-mail: HZZ.vukovar@hzz.hr