Hrvatska gospodarska komora pokrovitelj kongresa Brašno-kruh '17

Vrijeme održavanja: 25.10.2017. - 27.10.2017.

U organizaciji Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku, Hrvatske agencije za hranu i Međunarodne udruge za znanost i tehnologiju žitarica te pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, u Opatiji će se od 25. do 27. listopada održati 9. Međunarodni kongres Brašno-kruh '17 i 11. Kongres tehnologa proizvodnje i prerade brašna Brašno-kruh '17.

Ove godine Kongres slavi 20. jubilej okupljanja brojnih istraživača i stručnjaka iz različitih dijelova svijeta s glavnim ciljem predstavljanja najnovijih dostignuća u tehnologijama prerade žitarica i brašna.

Program kongresa obuhvatit će plenarna i pozvana predavanja, prezentacije, postere te izložbu procesne i laboratorijske opreme, proizvoda i publikacija iz područja industrije žitarica.

Pozivamo vas da sudjelujete u znanstvenom programu Kongresa i u društvenim događajima koji će pružiti izvrsnu priliku za razmjenu ideja i iskustava te umrežavanja i suradnje.

Više informacija pročitajte na službenoj internetskoj stranici.

Kontakti

  • Valentina Šimić Viša stručna suradnica Tel: + 385 1 4561 697 Email: vsimic@hgk.hr

Organizatori

Prehrambeno tehnološki fakultet
Hrvatska agencija za hranu