Premijer Plenković posjetio izlagače iz Koprivničko-križevačke županije na sajmu Viroexpo

kckzz.hr
Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, direktor ŽK Koprivnica Krunoslav Vitelj, predsjednik Vlade Andrej Plenković i župan Koprivničko-križevačke županije Drako Koren

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, u pratnji župana Koprivničko-križevačke županije Darka Korena, posjetio je 24. veljače izlagački prostor Koprivničko-križevačke županije na sajmu Viroexpo na kojem se predstavilo dvadesetak poduzetnika i obrtnika s područja Županije.

Viroexpo 2017, 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, održan je od 24. do 26. veljače u Virovitici. Viroexpo je jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova u Hrvatskoj i regiji, a zemlja partner ovogodišnjeg Sajma bila je Republika Češka. Sajam je održan na 4.000 m² uređenog unutarnjeg izlagačkog prostora te vanjskog prostora na kojemu je uglavnom bila izložena poljoprivredna mehanizacija. U okviru sajma, uz izložbeno-prodajni dio, održavala su se razna stručna predavanja za poduzetnike, tematske radionice za djecu, plesni nastupi, frizersko-modna revija te izbor najbolje uređenog izložbenog prostora.

Zajednički nastup poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na Viroexpu organizirala je ŽK Koprivnica u suradnji s Porom, Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja, i Obrtničkom komorom Koprivničko-križevačke županije. 

 

Kontakti

  • Suzana Vlahinja Viši stručni referent Tel: +385 48 674 562 Email: svlahinja@hgk.hr