Energetska učinkovitost u pokretu

Vrijeme održavanja: 14.06.2017.   /   Rok prijave: 13.06.2017.
Poziv na promociju građevinskih vještina u energetski učinkovitoj gradnji

Pozivamo vas da nam se pridružite na promotivnom događanju Energetska učinkovitost u pokretu koji će se održati u srijedu, 14. lipnja, od 10 do 13 sati u Srednjoj školi Bedekovčina, na adresi Gajeva 1 u Bedekovčini.

Cilj događanja jest promicanje edukacije građevinskih radnika u energetskoj učinkovitosti te povećanja interesa za obrazovanje u građevinskim zanimanjima, a podjeljeno je na dva dijela:

10.00 - 11.30  INFO-PREDAVANJA 
11.30 - 13.00  NATJECANJE - Građevinske vještine u energetski učinkovitoj gradnji

Uz prigodne nagrade, događanje ćemo okruniti zajedničkim druženjem, uz prezentaciju ugostiteljskih i ostalih vještina učenika škole domaćina

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite Tajani Sedak Benčić u Srednjoj školi Bedekovčina, e-poštom ili telefonom na 098 165 2127.

Europskim projektom CROSKILLS pokrenuta je izrada programa izobrazbe radnika za energetski učinkovitu obnovu i gradnju objekata, koji će im omogućiti konkurentnost na tržištu rada u Hrvatskoj i drugim zemljama EU.  Promotivna kampanja Energetska učinkovitost u pokretu usmjerena je na šest prioritetnih građevinskih zanimanja – fasadere, soboslikare ili ličioce, tesare, krovopokrivače, zidare i montere suhe gradnje.