U HGK održana radionica: Kako male IT tvrtke mogu pomoći hrvatskom gospodarstvu da postane konkurentnije?

13.06.2013
PRIJAVE DO: 13.06.2013

U prijepodnevnim satima 13. lipnja održana je prva besplatna tehnološka radionica koju je organiziralo Udruženje za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore (HGK-IT) za svoje članove, pod nazivom: Kako male IT tvrtke mogu pomoći hrvatskom gospodarstvu da postane konkurentnije. Ovo je prva u nizu besplatnih radionica koju je Udruženje namijenilo svojim članovima.

U ime Udruženja za informacijske tehnologije, okupljene je pozdravio njegov dopredsjednik, Tomislav Bronzin. Boris Bauk, glavni direktor HP-a Hrvatska, pozdravio je sudionike radionice u ime tvrtke Hewlett-Packard, partnera konferencije. Frane Šesnić, direktor Razvojne agencije Zagreb, nazočnima je objasnio ulogu agencije, posebice kao inkubatora za startup tvrtke.

Ognjen Roglić iz Hewlett-Packarda objasnio je na koje načine male IT tvrtke mogu surađivati s HP-om i što HP može učiniti za njih. Marko Drenovački, iz Informatičkog učilišta Algebra, govorio je o važnosti stručnih IT certifikata, a Romeo Mlinar, iz EkoBita, nastavio je radionicu predavanjem o virtualizaciji za male tvrtke.

Bez obzira jeste li bili na radionici, molimo vas da popunite ANKETU, ispunjavanjem koje možete utjecati na sadržaj i ponudu HP Demo Laba, računalne opreme koju će Hewlett-Packard instalirati u Razvojnoj agenciji Zagreb, kako bi HP Demo Labom osigurao infrastrukturu za razvoj projekata hrvatskih IT tvrtki, te im omogućiti predstavljanje (demonstriranje) rješenja potencijalnim klijentima.

Galerija slika

 

Organizatori
Organizator
Udruženje za informacijske tehnologije HGK
Kontakti
Igor Škevin
Tajnik Udruženja za IT HGK
Tel: +385 1 456 1576
iskevin@hgk.hr
Pozivamo Vas da nam se pridružite na prvoj besplatnoj tehnološkoj radionici koju organizira Udruženje za informacijske tehnologije Hrvatske gospodarske komore (HGK-IT) za svoje članove, 13. lipnja 2013., u HGK u Zagrebu, na adresi Nova cesta 7....
Lokacija
Nova cesta 7
Zagreb Hrvatska

II. kat, iznad trgovine Lidl (preko puta Doma sportova, ulaz kao za trgovinu)
Pogledajte kartu: http://goo.gl/maps/H0Ko