Natječite se za razvoj portala o vikinškim kulturnim spomenicima
30.05.2014

Norveška Uprava za zaštitu kulturnog naslijeđa i spomenika traži informatičku tvrtku koja bi im razvila, implementirala i eventualno održavala portal za njihove potrebe.

Očekuje se da će portal "Spomenici kulture" (Cultural monuments) biti mjesto integracije iz profesionalnih sustava Uprave za kulturno nasljeđe Norveške i iz različitih drugih izvora informacija koje Direktorat sakupi i kreira. Okvirni sporazum bit će potpisan s dva isporučitelja, za svaki od dva dijela nabave. Prvi dio, razvoj, sadržavao bi razvoj, podršku i opcije upravljanja te daljnji razvoj u skladu sa zahtjevima, uključujući podršku i održavanje. Drugi dio, konzultantske usluge, sadrže konzultantske usluge u skladu sa zahtjevima, uključujući pomoć oko zahtjeva povezanih s povezanim podacima te povezanim otvorenim podacima, posebno u kombinaciji s geografskim podacima. Pretkvalifikacijsku natječajnu objavu s propozicijama možete pronaći u povezanim dokumentima u desnom stupcu na ovoj stranici. Rok za prijave je 23. lipnja 2014., a prihvatljivi jezici za dostavu prijave su norveški, danski i švedski.

Više informacija o natječaju možete potražiti na ovom LINKU, a prijaviti se morate na ovom WEBU.

Za dodatne informacije iz HGK te za povezivanje s gospodarskom diplomacijom slobodno kontaktirajte g. Luku Antunovića (tel: 01/456-1758). Također molimo da g. Antunovića ukratko obavijestite ukoliko ste se već prijavili na ovaj natječaj.

Povezani subjekti
Kontakti
Luka Antunović
viši stručni suradnik, Sektor za međunarodne odnose
Tel: +385 1 456 1758
lantunovic@hgk.hr